форум для общения

Объявление

Вы можете зарабатывать деньги выполняя задания на от 100 долларов в месяц регистрация тут
-------------------------------------
Еще один сервис, где Вы можете хорошо зарабатывать - регистрация тут
-------------------------------------
Оплата за комментарии на форумах - регистрация тут
-------------------------------------
Выбор лучших обменников различных платежных сервисов и криптовалют можно посмотреть тут
-------------------------------------
Создать кошелек в интернете - можно тут
-------------------------------------

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » форум для общения » Разговоры на любые темы » Вибір літературних шедеврів класичної української прози


Вибір літературних шедеврів класичної української прози

Сообщений 1 страница 6 из 6

1

Привіт! Потрібна ваша допомога. Мені хотілося би знайти книгарню у Києві, де можна придбати класичнуукраїнську прозу. Я великий шанувальник поетичного слова і завжди шукаю нові твори для душевного задоволення. Порадьте будь ласка, книгарню.

0

2

Звісно, я можу порадити вам відвідати декілька книгарень у Києві з чудовим вибором поезії для того щоб порівняти, найстаріша з них Сяйво книги, це не просто книгарня, а також кав'ярня з запашною кавою, де ви зможете поринути у світ мрій.

0

3

Заради вас понишпорив в інтернеті і відібрав декілька закладів для ваших читацьких пригод, обов'язково завітайте до цих чудових книгарень: Закапелок, Жовтень, Сенс. В інтернеті є дописи до кожної з них.

0

4

Рекомендую відвідати книгарню або замовити класичну українську прозу на сайті Readeat https://readeat.com/catalog/klasika для поціновувачів поезії це сама що не є знахідка. Ви зможете придбати твори класичних поетів, а також сучасників, які лише починають опановувати світ поезії, а також підтримати майстрів пера.
Що особливо цінно, це можливість замовити книги прямо на їхньому сайті, в період з 24-26 листопада планується розпродаж що особливо привабливо для покупців. Ви можете легко зробити замовлення і вказати зручний спосіб доставки, а також обрати спосіб оплати - їх декілька . Якщо ви цінуєте свій час і не бажаєте блукати містом в пошуках поезії, то це ідеальний варіант.

https://skrinshoter.ru/s/221123/GeSWOJC0.png?download=1&name=%D0%A1%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%BD%D1%88%D0%BE%D1%82-21-11-2023%2022:38:01.png

0

5

А где поискать рассказы на английском? Хочу дочери купить

0

6

Одна из самых прикольных книжных онлайн лавок - это Бритишбук. Здесь можно найти разную литературу - и для детей, и для взрослых.
Если хотите найти рассказы на английском https://www.britishbook.ua/ru/catalog/rasskazy/ то вам обязательно надо заглянуть на этот сайт, здесь таких книг очень много и цены на них вполне адекватные.

0


Вы здесь » форум для общения » Разговоры на любые темы » Вибір літературних шедеврів класичної української прози