форум для общения

Объявление

Вы можете зарабатывать деньги выполняя задания на от 100 долларов в месяц регистрация тут
-------------------------------------
Еще один сервис, где Вы можете хорошо зарабатывать - регистрация тут
Оплата за комментарии на форумах - регистрация тут
Выбор лучших обменников различных платежных сервисов и криптовалют можно посмотреть тут
Создать кошелек в интернете - можно тут

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » форум для общения » Разговоры на любые темы » Хочу притбати ноутбук у Львові!

Хочу притбати ноутбук у Львові!

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

Доброго дня всім. Цього року даруватиму мамі на день народження ноутбук для роботи. Бюджет обмежений 16 000 гривень. Може підкажіть якийсь якісний ноутбук, що вписується в цей бюджет.

0

2

Корисні подарунки-це круто, сама б не проти отримати ноутбук в подарунок, тому що старий зовсім вже перестав працювати, постійно глючить, часто вимикається. Боюся що скоро втрачу всі дані.

0

3

Привіт друзі. У мене до речі так і було, я відтягувала переустановлення Windows до тих пір, поки не полетіли всі файли і фотографії з ноутбука. Зараз дуже шкода, але дані вже не відновити.

0

4

Fuggo написал(а):

Привіт друзі. У мене до речі так і було, я відтягувала переустановлення Windows до тих пір, поки не полетіли всі файли і фотографії з ноутбука. Зараз дуже шкода, але дані вже не відновити.

Всім привіт друзі. Ви можете купити ноутбуки у Львові https://allo.ua/ua/l-viv/products/notebooks/ в інтернет-магазині Алло, так як зараз там діють знижки. Якраз за таку суму вам вдасться вибрати хорошу модель і при цьому заощадити, загляньте в їх каталог.
Я собі купив минулого тижня ноутбук Asus X515ja-Ej2803 за 15 999 гривень, в подарунок отримав сумку для ноутбука і швидку доставку шалено задоволений. Тому і рекомендую даний магазин. Думаю вам сподобається там купувати товари.
https://skr.sh/i/100822/yKoY0N7o.jpg

0

5

Вы здесь » форум для общения » Разговоры на любые темы » Хочу притбати ноутбук у Львові!