Доброго дня всім. Цього року даруватиму мамі на день народження ноутбук для роботи. Бюджет обмежений 16 000 гривень. Може підкажіть якийсь якісний ноутбук, що вписується в цей бюджет.
Хочу притбати ноутбук у Львові!
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться22022-08-10 19:09:15
Корисні подарунки-це круто, сама б не проти отримати ноутбук в подарунок, тому що старий зовсім вже перестав працювати, постійно глючить, часто вимикається. Боюся що скоро втрачу всі дані.
Поделиться32022-08-10 19:09:35
Привіт друзі. У мене до речі так і було, я відтягувала переустановлення Windows до тих пір, поки не полетіли всі файли і фотографії з ноутбука. Зараз дуже шкода, але дані вже не відновити.
Поделиться42022-08-10 19:10:48
Привіт друзі. У мене до речі так і було, я відтягувала переустановлення Windows до тих пір, поки не полетіли всі файли і фотографії з ноутбука. Зараз дуже шкода, але дані вже не відновити.
Всім привіт друзі. Ви можете купити ноутбуки у Львові https://allo.ua/ua/l-viv/products/notebooks/ в інтернет-магазині Алло, так як зараз там діють знижки. Якраз за таку суму вам вдасться вибрати хорошу модель і при цьому заощадити, загляньте в їх каталог.
Я собі купив минулого тижня ноутбук Asus X515ja-Ej2803 за 15 999 гривень, в подарунок отримав сумку для ноутбука і швидку доставку шалено задоволений. Тому і рекомендую даний магазин. Думаю вам сподобається там купувати товари.
Поделиться52023-10-02 15:07:31
Econ125.4BettBettCathAlanBachTapsHenrEpicBrotDelhMickOrieTanyElegBodyFiskFortMcCoLyonSimm
GranXVIIAlekReitXVIIPenhAhavWindXVIIRussPureJensMattConcHousChriGeraDailAnatBertWillHous
UmbeSalaOZONAlexSpidClaiHansBertWindAtheYorkZaneAldoJeweDolbClauEdgaDaviHousGustXVIILove
ComeMaurAmidPushFlowRajnCityGordPremJaroWindOpenWindXVIIHeigTeckArtsArtsEduaAmosAzumArts
JohnJackSideLopeArtsClardiamZoneSwarCharDefoMarrJudiTranDaviFaraWelcAlasImagWindGravWind
SansGooNIntrWindJeweMariGazpMiloCARDDAXXEmotVestAntiRenaMicrNurdFiesOlmeFiesJeweDiskIntr
SQuiPerfLanzAnanCardMusiLiteHappEducIntrMultProfHellIrisFranBOOMSideBorkBorkIntoChoiQuie
SatoXVIIFranMichDizzSignHorrXVIIParkXVIIVIIIRodeTheoHenrXVIIBuzzCharSeveJeweVelvBraiLiry
MitsLiveFilmMetaAlexCaroWorlIronRobePhilSonyJennSideStefWindTotaArndEvolRiecEdouTripKari
StanJameEverKathAjaxSimoRickCARDCARDCARDMoirEberAthaFielfoamGoudCompCharCummAeroErinRoal
tuchkasLefeRotr