Всім привіт! Хочу купити собі велосипед, але не можу визначитись який краще взяти. Порадьте мені хороший велосипед, та інтернет-магазин у Львові де його можна купити. Завчасно дякую!
Купівля велосипеда у Львові
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22022-11-08 14:55:14
Привіт! Я також давно планувала купити собі велосипед, і навіть назбирала на нього гроші. Хотіла собі велосипед легкий та зручний, і мені вдалось його купити, та ще й по нормальній ціні.
Поделиться32022-11-08 14:57:44
Доброго дня! Я навіть не думала, що обирати велосипед так не просто, подобається багато варіантів, а купити потрібно один. Скажи, будь ласка, який саме велосипед ти собі купувала, та в якому інтернет-магазині у Львові?
Поделиться42022-11-08 15:04:53
Я завжди обираю все дуже швидко, сподобалось, купила. Придбала я собі Велосипед Rover X60 Air 26" 15" red black, в перевіреному інтернет-магазині https://allo.ua/ua/l-viv/velosipedy/ де великий вибір велотранспорту і не тільки, по хорошим цінам.
Він вдало поєднує переваги шосейного велосипеда та гірського байка, дозволяючи з комфортом їздити міськими вулицями та без проблем долати пересічену місцевість без покриття. Велосипед на даний моменту мене основний транспорт, на ньому я добираюсь до роботи та просто пересуваюсь по місту.