форум для общения

Объявление

Вы можете зарабатывать деньги выполняя задания на от 100 долларов в месяц регистрация тут
-------------------------------------
Еще один сервис, где Вы можете хорошо зарабатывать - регистрация тут
-------------------------------------
Оплата за комментарии на форумах - регистрация тут
-------------------------------------
Выбор лучших обменников различных платежных сервисов и криптовалют можно посмотреть тут
-------------------------------------
Создать кошелек в интернете - можно тут
-------------------------------------

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » форум для общения » Разговоры на любые темы » Военные новости


Военные новости

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Военные новости ВМФ России сегодня https://www.militaryplatform.ru/news/flotnews/ можно посмотреть на данном портале. Там журналисты и эксперты очень профессионально пишут по этой теме. Все четко и правдиво.

0

2

Можу сказати, що такі новини мене мало цікавлять, та і будь кого з адекватною свідомістю також. Тому хочу запропонувати вам дійсно якісний сайт з новинами, а не ці помиї. Натрапив на нього десь роки три тому, і залишився під сильними враженнями. По перше вони публікують окрему комірку з новинами про мою рідну Одесу https://glavcom.ua/odesa/ , по друге, всі новини якісні, кваліфіковані та актуальні, без усілякої жовтої преси, по третє - це найбільш надійний новинний портал усієї України, краще за нього просто нема. Тому я спокійно читаю у них новини, при тому, новини про всі територію нашої батьківщини і не тільки, новини зі світової арени вони також публікують. То ж я вважаю, якщо ви цінуєте якість та здоровий глузд, ви зможете отримати справжнє задоволення від новин на цьому сайті.

0

3

У наші дні в Україні триває повномасштабна війна, і важко приймати всю цю реальність. Однак, прагнучи зберегти свою людську сприйнятливість, я віддаю перевагу якісній інформації. Завдяки такому новинному порталу - https://mmr.ua/tags/vijna/, я можу отримувати об'єктивну та глибоку інформацію про події. Цей новинний портал надає змогу долучитися до обговорень та отримати різнобічний погляд на ситуацію в країні. Важливо залишатися освіченим у такі непрості часи, і цей ресурс стає для мене не лише джерелом новин, а й можливістю зрозуміти широкий контекст подій.

0

4

Думаю, вам варто вивчити яку величезну допомогу надає нашій країні Андрій Матюха – український підприємець, меценат, засновник групи компаній FAVBET, президент благодійного фонду FAVBET Foundation https://www.autocentre.ua/ua/news/milit … 48632.html Як на мене, Андрій та його фонд привносять величезну допомогу нашій країні арії, військовим, надаючи їм різну підтримку. Так як я сам волонтер і активно займаюся зборами для наших хлопців, мене дуже тішить, що ще є ті люди при владі, які щиро переймаються і нашим майбутнім, і майбутнім нашої країни.

0


Вы здесь » форум для общения » Разговоры на любые темы » Военные новости